Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.12.2010

Ухвалою Верховного Суду України Геннадію Бакаляру залишено покарання, визначене апеляційним судом Харківської області

Ухвалою  Верховного Суду України від 5 жовтня поточного року колишньому начальнику управління квартирного обліку та розподілу житлової площі Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики Харківської міськради Геннадію Бакаляру залишено покарання, визначене апеляційним судом Харківської області, у вигляді позбавлення волі на два з половиною роки, за шахрайство, що завдало значної шкоди потерпілому, за ч.2 ст.190 Кримінального кодексу України.

Водночас засудженого звільнено від покарання за зловживання службовим становищем за ч.1 ст.364 Кримінального кодексу України у зв’язку із закінченням строків давності, передбачених ст.49 Кримінального кодексу України, та виключено рішення про призначення покарання за сукупністю злочинів.

Як уже повідомлялося, у листопаді 2006 року у своєму службовому кабінеті посадовець обманним шляхом заволодів 38 тис. грн., переданих йому громадянином за позитивне вирішення питання про передачу останньому у власність земельної ділянки на території м. Харкова, після чого був затриманий працівниками міліції.

Вирок суду набрав чинності.

Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 76772