Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.01.2011

Прокуратурою області взято на контроль хід досудового слідства у справі за фактом хуліганських дій, вчинених у м. Харкові стосовно директора одного з товариств з обмеженою відповідальністю

Прокуратурою області взято на контроль хід досудового слідства у справі за фактом хуліганських дій, вчинених у м. Харкові стосовно директора одного з ТОВ, який був депутатом Дзержинської  районної у м. Харкові ради останнього скликання.

25 січня о 14.30 до Дзержинського райвідділу ХМУ ГУМВС України в Харківській області надійшло повідомлення за фактом звернення до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. Мєщанінова громадянина 1962 року народження, з тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, рани  губи, перелому щелепи, ушкодженням  кількох зубів.
За словами потерпілого, тілесні ушкодження спричинили йому двоє невідомих вранці того ж дня.
 
27 січня за вказаним фактом слідчим відділом Дзержинського райвідділу ХМУ ГУМВС України в Харківській області порушено кримінальну справу за ознаками складу злочинів, передбачених ч.2 ст.296, ч.1 ст.122 Кримінального кодексу України.
 
Потерпілий не пов’язує хуліганські дії зі своєю діяльністю в районній раді та в партії «Батьківщина».
 
Хід досудового слідства взято на контроль прокуратурою області.

В. о. прокурора Харківської  області
старший радник юстиції                                                Олег Анпілогов

кількість переглядів: 76653