Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.08.2018

Садист, який познущався над жінками, повернувся за грати

Харківська місцева прокуратура №2 довела у суді вину 34-річного чоловіка за ч.1 ст. 127 та ч. 2 ст. 146 КК України (катування та незаконне позбавлення волі).

За інформацією керівника місцевої прокуратури Олександра Фільчакова, зловмисника, який уже відбув покарання, у тому числі за крадіжки та шахрайство, засуджено до 4 років позбавлення волі.
 
 Обставини справи:
 
У січні поточного року 45-річна харків’янка разом з родиною та двома подругами відзначала у кафе день народження своєї малолітньої онуки. Під час свята співмешканець жінки через ревнощі став з’ясовувати з нею стосунки та дав волю кулакам. Не бажаючи продовження конфлікту, жертва разом з подругою поїхала додому. Однак близько опівночі до її будинку увірвався п’яний співмешканець. Чоловік накинувся на цивільну дружину. Повалив її на підлогу і став жорстоко бити ногами і руками по всьому тілу. Подрузі наказав тихо сидіти і не втручатися.
 
Коли донька разом з другою подругою повернулася додому, мати лежала на підлозі у крові.  Наляканим доньці жертви та ще двом іншим жінкам тиран наказав сидіти в кутку кімнати на колінах і не рухатися. Коли одна із жінок спробувала заступитися за господиню, ударив її по обличчю. Аби ніхто з присутніх не повідомив про те, що коїться, відібрав мобільні телефони та розчавив їх.
 
Цинічне знущання над співмешканкою на очах у доньки та інших жінок продовжувалося протягом усієї ночі. Садист не давав води. Гасив недопалки від цигарок об голову жертви. Періодично бив. Катування припинилося лише вранці, коли прийшов чоловік доньки постраждалої та викликав поліцію.
 
За висновками медиків жінка отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості.
 
Довідково:
 
У березні зловмиснику оголосили підозру і за клопотанням прокуратури суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Навесні поточного року прокуратура передала обвинувальний акт до суду.
 
Наразі вирок суду не є чинним, оскільки триває час на апеляційне оскарження.
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2648