Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.11.2018

П’яний водій, що намагався підкупити патрульних, отримав вирок (фото)

Вироком Московського районного суду м. Харкова 31-річного харків’янина визнано винним у наданні неправомірної вигоди патрульним (ч. 1 ст. 369 КК України).

Як розповів керівник Харківської місцевої прокуратури № 4 Володимир Купріянов, за рішенням суду  чоловік має сплатити 8,5 тис. грн. штрафу.
 
Нагадаємо, подія сталася у лютому цього року. Водій  автомобіля Volkswagen, не впоравшись з керуванням, наїхав на бордюр. Від удару спрацювали подушки безпеки. Свідки ДТП  викликали на місце патрульних.
 
З'ясувалося, що водій знаходився в стані алкогольного сп'яніння та не мав при собі полісу обов'язкового страхування. Щоб уникнути відповідальності за скоєні правопорушення та залишити місце пригоди, чоловік запропонував патрульним хабара. Поліцейські відмовилися та попередили чоловіка про кримінальну відповідальність. Однак порушник все ж поклав до службового автомобілю поліцейських 3 тис. російських рублів.
 
Довідково:
 
Вирок суду набув чинності. Окрім того, іншим судовим рішенням чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності. За водіння в нетверезому стані та інші порушення правил дорожнього руху він має сплатити 10200 грн.
 
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2647