Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.05.2019

Не поділили чарку в кафе. Чоловік, що порізав незнайомцю ножем обличчя, отримав вирок

Комінтернівський районний суд м. Харкова підтримав позицію Харківської місцевої прокуратури №5 та визнав винним у зухвалому хуліганстві (ч. 4 ст. 296 КК України) 36-річного харків’янина.

Як розповів заступник керівника місцевої прокуратури Дмитро Казак, суд призначив зловмиснику покарання у вигляді 3 років позбавлення волі. 
 
Подія сталася ввечері 14 січня поточного року на проспекті Героїв Сталінграду у м. Харкові. Зловмисник і майбутня жертва кожен зі своєю компанією пиячили у рюмочній. Там хуліган випадково випив горілку із чарки чоловіка. Останній зробив йому зауваження, а потім перевів все у жарт. Конфлікту нібито вдалося уникнути.
 
Проте, коли заклад закрився, та відвідувачі пішли по домівках, зловмисник зрозумів, що чоловік який зробив йому зауваження, йде позаду. Він вирішив йому помститися. Витягнув ножа та попрямував до чоловіка.
 
Підійшовши впритул, зловмисник вдарив свою жертву ножем у шию. Потім повалив чоловіка на землю та продовжив бити ножем по обличчю та тілу. Жертві вдалося вирватися і втекти.  Але нападник наздогнав чоловіка та продовжив його різати. Потім знов повалив на землю, перевернув на спину та, сівши зверху, розмахував ножем перед обличчям. Потерпілий став кричати та кликати на допомогу. Нападник злякався і втік.
 
Довідково:
 
Наразі вирок не набув законної сили, триває час на апеляційне оскарження. На вимогу прокуратури зловмисник перебуває під вартою.
 

Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2308