Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.06.2019

Прокуратура затвердила обвинувачення чоловіку, що з ревнощів ледь не убив колишню співмешканку та її матір

Прокуратура направила до Дергачівського районного суду обвинувальний акт стосовно 42-річного чоловіка, який намагався убити колишню співмешканку та поранив ножем її матір (ч. 3 ст. 15 ч. 1 ст. 115, ч. 1 ст. 121 КК України).

Як розповів заступник керівника Дергачівської місцевої прокуратури Олексій Кушнаренко, обвинувачений певний час жив разом з 38-річною жінкою у Валківському районі. Через постійні сварки подружні стосунки не склалися, і чоловік переїхав до обласного центру. Однак він продовжував ревнувати екс-кохану та неодноразово влаштовував їй скандали (до Валківщини чоловік приїжджав регулярно, бо в подружжя був спільний син).
 
За даними слідства у день трагедії, обвинувачений вкотре приїхав до села напідпитку. Дорогою він придбав ніж та направився до будинку колишньої співмешканки. Біля хвіртки ревнивця намагалася зупинити теща. Зловмисник наніс 63-річній жінці кілька ножових поранень та забіг у двір. Він накинувся на кохану й ударив ножем у спину. В боротьбі жінка зуміла вирвати знаряддя злочину з рук нападника, що врятувало їй життя.
 
Наразі на вимогу прокуратури зловмисник перебуває під вартою. Відповідно до санкції статей йому загрожує до 15 років позбавлення волі.
 
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2164