Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.06.2019

Тікав від поліції на викраденому авто, щоб побачити кохану. Рецидивіст отримав черговий вирок

Вироком Краснокутського районного суду області 41-річного місцевого мешканця визнано винним у незаконному заволодінні автомобілем (ч. 2 ст. 289 КК України).

Як розповів заступник керівника Дергачівської місцевої прокуратури Олексій Кушнаренко, враховуючи частину раніше не відбутого покарання за крадіжку,  зловмисника засудили до 5 років позбавлення волі.
 
У січні цього року чоловік випивав у компанії друзів. Застілля влаштували вдома у спільного знайомого – в одному із сіл Краснокутського району. На ранок, коли усі товариші пішли спати, зловмисник, скориставшись нагодою, викрав біля гаража автомобіль Honda, що належав господарю будинку.
 
За показами засудженого, автівка йому була потрібна, щоб поїхати до коханої в інший населений пункт. Однак до жінки нетверезий «Ромео» так і не дістався – на поліцейському пункті пропуску у Валках чоловіка намагалися зупинити для перевірки документів. Розуміючи, що його можуть викрити, злодій почав тікати від правоохоронців. Він їхав зі швидкістю понад 160 кілометрів на годину, аж доки в машини не задимився двигун. Після цього правопорушника затримали.
 
Довідково:
 
Вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2372