Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.10.2019

Очільника ТОВ на Харківщині підозрюють у заволодінні бюджетними коштами на ремонті свердловини

Харківська місцева прокуратура № 6 затвердила підозру 32-річному підприємцю у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем та службовому підробленні (ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

Як розповів керівник місцевої прокуратури № 6 Андрій Яковлев, очільника товариства з обмеженою відповідальністю (ТОВ) підозрюють у незаконному заволодінні бюджетними коштами під час ремонту свердловини питної води та системи водопостачання в одному  з населених пунктів Харківського району.
 
Так, у 2016 році підозрюваний уклав  із однією з селищних рад договір на проведення зазначеної реконструкції. За виконані роботи підприємець отримав близько 2 млн. грн.
 
Разом з тим, за даними слідства, керівник ТОВ вніс до офіційних документів неправдиві відомості щодо вартості проведеного ремонту. Відповідно до висновків експертів, вартість реконструкції свердловини та водогону завищено майже на 435 тис. грн.
 
Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та вжиття заходів цивільно-правового характеру.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2139