Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.12.2019

Прокуратура перевірила дотримання прав неповнолітніх у приймальнику-розподільнику для дітей

Працівники прокуратури провели перевірку приймальника-розподільника для дітей та привітали малечу зі святом.

Як повідомив начальник відділу ювенальної юстиції Валерій Лялюк, на території Харківської області розташований один з трьох українських приймальників-розподільників для дітей ГУНП в Харківській області, в якому утримуються діти, які залишили держави постійного проживання та підлягають поверненню до них; перебували у розшуку; підлягають направленню до спеціальних навчально-виховних закладів; вчинили злочин, але не досягли віку, з якого підлягають кримінальній відповідальності.

Контроль за додержанням прав дітей у вказаному закладі щомісяця здійснює відділ ювенальної юстиції прокуратури Харківської області.

20 грудня працівники галузевого відділу разом з керуючим заступником прокурора області Олександром Сузим відвідали приймальник-розподільник, у якому перебувало 6 дітей, які залишилися без опіки на території іншої держави. Під час проведення перевірки щодо умов утримання неповнолітніх у закладі працівники прокуратури привітали малечу з Днем святого Миколая та подарували їм солодкі подарунки.
 


Пресслужба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2441