Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.08.2020

Зберігання контрафактного тютюну і спирту: вилучено продукції на 3 млн грн (ФОТО)

Прокуратура Харківської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом використання підроблених марок акцизного податку (ч. 1 ст. 199 КК України).

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Олексій Лесенко, досудовим розслідуванням встановлено, що група осіб розповсюджує на території м. Харкова контрафактну продукцію, використовуючи підроблені акцизні марки.

У ході обшуків, проведених на території м. Харкова, вилучено понад 3,5 тис. л спирту та 90 тис. пачок цигарок з підробленими акцизними марками. Приблизна вартість вилученої контрафактної продукції складає 3 млн грн. Наразі встановлюється, куди вилучений спирт поставлявся у подальшому та імовірні місця реалізації фальсифікованих алкогольних виробів.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Основ’янського ВП ГУНП в Харківській області, оперативний супровід — Управління стратегічних розслідувань в Харківській області ДСР НПУ.

Слідчі дії тривають, встановлюється коло осіб, причетних до скоєння вказаного кримінального правопорушення та вирішується питання про повідомлення про підозру.
 
 
 
 
 
 
 




Пресслужба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2322