Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.02.2021

Вилучено понад 700 згортків з наркотиками: двом особам повідомлено про підозру (ФОТО)

Харківською місцевою прокуратурою № 1 повідомлено про підозру двом особам за фактом зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних або психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, встановлено двох осіб, які співпрацювали з інтернет-крамницею з продажу наркотичних засобів та психотропних речовин та закладали наркотики у різних районах міста.

Під час досудового розслідування в ході проведення обшуків за місцем мешкання правопорушників було виявлено понад 700 згортків з наркотичними речовинами.

Вилучено особливо небезпечну психотропну речовину «PVP», особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс та психотропну речовину – амфетамін. Крім того, вилучено приладдя для фасування заборонених речовин, а саме: електронні ваги, полімерні пакети та ізолюючі стрічки різних кольорів.

Одночасно з цим встановлені місця схову наркотичних засобів та психотропних речовин на території декількох районів м. Харкова.

На даний час у кримінальному провадженні призначені судово-хімічні експертизи.

Правопорушників затримано  у порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

Досудове розслідування проводять слідчі відділу поліції № 2 Харківського районного управління поліції № 3 ГУНП в Харківській області. Оперативний супровід здійснюють співробітники відділу поліції № 2 Харківського районного управління поліції № 3 ГУНП в Харківській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Наразі вирішується питання щодо обрання відносно підозрюваних запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
 
 
 
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури
 
 

кількість переглядів: 1705