Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.04.2021

Незаконне зберігання наркотиків і психотропів — «закладчика» взято під варту (ФОТО)

Розглянувши клопотання сторони обвинувачення, 22 квітня 2021 року слідчий суддя Червонозаводського районного суду м. Харкова виніс ухвалу про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави 113 500 грн чоловіку, який підозрюється у зберіганні  наркотичних засобів і психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).

Як повідомив керівник окружної прокуратури Ігор Білодід, досудовим розслідуванням встановлено, що 33-річний, раніше неодноразово судимий харків’янин розкладав згортки з наркотичними та психотропними речовинами, у тому числі особливо небезпечними. Усього вказаний чоловік встиг розкласти 80 таких «закладок», які в подальшому вилучено правоохоронцями.

Вказаного чоловіка затримано 20 квітня 2021 року в порядку ст. 208 КПК України. Того ж дня за процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури м. Харкова закладчику повідомлено про підозру.

Досудове розслідування та оперативний супровід здійснюють співробітники відділу поліції №1 Харківського районного управління поліції №1 ГУНП в Харківській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років, з конфіскацією майна.
 
 
 




Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2094