Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.05.2021

Розкладав згортки з метадоном у Харкові — чоловіку повідомлено про підозру (ФОТО)

За процесуального керівництва Київської окружної прокуратури м. Харкова чоловіку повідомлено про підозру за фактами незаконного придбання та зберігання з метою збуту наркотичних речовин, вчиненими повторно (чч. 1, 2 ст. 307 КК України).

Як повідомив керівник окружної прокуратури Едуард Новіков, досудовим розслідуванням встановлено, що 38-річний чоловік за допомогою месенджера «Telegram» налагодив співпрацю з адміністратором інтернет-магазину, щоб збувати наркотичні засоби на території Харкова.

До моменту припинення протиправної діяльності зазначений чоловік встиг розкласти 30 згортків з метадоном.

25 травня цього року вказаного громадянина затримано в порядку ст. 208 КПК України під час отримання ним партії так званих «закладок». У ході проведеного огляду вилучено 93 пакунки з метадоном загальною масою близько 70 грамів, що за цінами чорного ринку складає близько 140 тисяч гривень.

Досудове розслідування проводять слідчі Харківського районного управління поліції № 1 ГУНП в Харківській області.

Слідчі дії тривають.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 




Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2070