Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.07.2021

Замах на вбивство трьох осіб – 33-річному чоловіку повідомлено про підозру (ФОТО)

За процесуального керівництва Київської окружної прокуратури м. Харкова повідомлено про підозру 33-річному чоловіку за фактом замаху на умисне вбивство трьох осіб  (ч. 2 ст. 15, п. 1 ст. 115 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 25.06.2021 у пізній час доби  33-річний чоловік разом зі своєю дівчиною  перебував на території Київського району по вул. Шевченка. Надалі у 33-річного чоловіка виник конфлікт з невідомими раніше йому трьома чоловіками. Під час конфлікту 33-річний чоловік погрожував застосувати фізичну силу та вчинити розправу. Після чого дівчина пішла, а 33-річний чоловік поїхав до себе додому та взяв револьвер під патрон флобера, калібр 4 мм. Повернувшись на місце конфлікту, зловмисник почав стріляти по потерпілим, а ті, в свою чергу, чинити опір останньому. Так, стріляючи, зловмисник здійснив 9 пострілів в бік потерпілих. Потерпілим спричинив наступні тілесні ушкодження: одному чоловіку проникаюче у черевну порожнину вогнепальне поранення грудної кістки, передньої черевної стінки з пораненням кишки тонкої та товстої, другому чоловіку були спричинені садна лівої голені, а третьому чоловіку було спричинено вогнепальне поранення лівого плеча.

 Всім учасникам кримінального правопорушення надана медична допомога.

26.06.2021 зловмиснику вручено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України.

Наразі досудове розслідування триває та вирішується питання про обрання запобіжного заходу зловмиснику.

Досудове розслідування проводять слідчі СВ Харківського районного управління № 1 ГУ НП в Харківській області за процесуального керівництва Київської окружної прокуратури м. Харкова.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі, з конфіскацією майна у випадку, передбаченому пунктом 6 частини другої цієї статті.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

кількість переглядів: 2237