Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.07.2021

Керівник обласної прокуратури зустрівся з вихованцями інтернату з міста Щастя (ФОТО)

Керівник обласної прокуратури Олександр Фільчаков разом з головою Харківської обласної ради Артуром Товмасяном зустрілися з вихованцями Щастинської обласної загальноосвітньої школи-інтернату, що знаходиться в Луганській області.

7 липня  керівник обласної прокуратури Олександр Фільчаков разом з головою Харківської обласної ради Артуром Товмасяном провели час з вихованцями інтернату в Центральному парку культури і відпочинку. Діти із задоволенням покаталися на атракціонах та розважилися.
 
Олександр Фільчаков поспілкувався з хлопчиками та дівчатками і поцікавився їхніми враженнями. Діти подякували прокурорам і подарували дорослим пам’ятні сувеніри-оберіги, зроблені своїми руками.
 
Для хлопчиків та дівчаток підготовано насичену пізнавальну та розважальну програму. Так, діти вже побували на дитячій залізниці «Мала Південна» та спробували себе у професії залізничників.
 
Крім того, вихованці інтернату взяли участь у тематичних майстер-класах з освоєння різних професій. Виконавши складні завдання і навчившись новому, діти відправилися розважатися: пострибали на батутах і подивилися фільм у кінотеатрі. Вони відвідали музей фотоілюзій і отримали фотографії на пам’ять.
 
У Харкові гості з Щастя відпочиватимуть тиждень, і попереду у них багато цікавого: прогулянки парками, екскурсії до музеїв і визначних пам’яток міста.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1641