Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.08.2021

Задушив власну матір – повідомлено про підозру чоловіку

За процесуального керівництва Красноградської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 39-річному чоловіку за фактом умисного вбивства своєї матері (ч. 1 ст. 115 КК України).

Як повідомив виконувач обов’язків керівника окружної прокуратури Руслан Чуб, досудовим розслідуванням встановлено, що син, проживаючи разом зі своєю 83-річною хворою матір’ю, постійно сварився з нею на  ґрунті її віку та стану здоров’я.  Встановлено, що син наніс матері декілька ударів по обличчю та після чого задушив її.
 
27 серпня 2021 року чоловіку повідомлено про підозру.

Красноградським районним судом Харківської області підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Досудове розслідування проводять слідчі слідчого відділу Красноградського районного відділення поліції ГУНП в Харківській області.
 
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 2099