Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.09.2021

У Слобідській окружній прокуратурі м. Харкова обговорили протидію дитячій злочинності (ФОТО)

23 вересня 2021 року керівництвом окружної прокуратури проведено спільну нараду з керівниками правоохоронних органів Слобідського та Основ’янського районів м. Харкова.

У нараді взяли участь представники адміністрацій Слобідського та Основ’янського районів Харківської міської ради, керівники територіальних відділів поліції, секторів ювенальної превенції та пробації, районних служб у справах дітей, територіальних підрозділів ГУ ДСНС.
 
Присутні обговорили стан взаємодії районних органів правопорядку та інших державних органів на територіях Слобідського та Основ’янського районів м.Харкова із протидії дитячій злочинності, захист прав та інтересів дітей, які стали жертвами злочинних посягань, а також формування системи правосуддя, дружнього до дитини.

За наслідком спільної наради розроблено та узгоджено комплекс додаткових заходів, спрямованих на підвищення ефективності  попередження, виявлення, розкриття та розслідування кримінальних правопорушень, вчинених неповнолітніми, стосовно них та правопорушень у сфері охорони дитинства, виявлення причин та умов, які сприяли їх вчиненню, формування ефективної системи правосуддя, дружнього до дитини на підвідомчій території міста.
 
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 2889