Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.09.2021

У Красноградській окружній прокуратурі Харківської області проведено нараду, присвячену протидії дитячій злочинності (ФОТО)

28 вересня 2021 року в Красноградській окружній прокуратурі Харківської області відбулась спільна нарада з керівниками правоохоронних органів, органів державної влади та місцевого самоврядування району.

У заході взяли участь голова Красноградської районної державної адміністрації, голова Красноградської районної ради, голови об’єднаних територіальних громад,  керівний склад правоохоронних та державних органів району.
 
Нараду присвячено стану взаємодії органів правопорядку та інших державних органів району з протидії дитячій злочинності, захисту прав та інтересів дітей, які стали жертвами злочинних посягань, а також формування системи правосуддя, дружнього до дитини.
 
Головною метою наради стало спільне визначення всіх існуючих у діяльності правоохоронної системи проблем з питань захисту прав і свобод дітей та розроблення найбільш дієвих шляхів їх подолання, а також розроблення заходів до зміцнення законності.
 
Керівник окружної прокуратури Дмитро Нестєров звернув увагу присутніх, що проведення спільної наради на місцевому рівні дозволяє об’єктивно оцінити стан криміногенної ситуації стосовно неповнолітніх у територіальних громадах.
 
Він акцентував на необхідності системного обміну інформацією для зміцнення законності, ефективного запобігання та протидії правопорушенням вчинених неповнолітніми та стосовно них.
 
Дмитро Нестєров зазначив, що кількість кримінальних правопорушень у сфері захисту дітей залишилась на рівні минулого року і висловив сподівання, що спільними зусиллями правоохоронні органи зможуть вплинути на покращення ситуації у сфері захисту державних інтересів дітей.
 
 
 

Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2961