Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.08.2022

7 років позбавлення волі: прокурори довели вину ґвалтівника

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Лозівської окружної прокуратури Харківської області суд визнав винним 29-річного чоловіка у зґвалтуванні (ч. 2 ст. 152 КК України). Йому призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі.

Прокурори довели, що мешканець Лозової зґвалтував жінку, з якою раніше мав відносини. Встановлено, що 4 грудня 2021 року чоловік розпивав спиртні напої разом зі своїми друзями. У компанії також була присутня жінка, з якою він раніше спільно проживав. Коли гості розійшлися, між обвинуваченим та його колишньою виникла сутичка. Чоловік декілька разів вдарив потерпілу, а потім зґвалтував.
 
Також встановлено, що коли чоловік і потерпіла ще були в стосунках, він неодноразово бив її. За це його було засуджено до покарання у виді громадських робіт за ч. 1 ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження).
 
Під час судового розгляду чоловік свою вину не визнав.
 
2 серпня 2022 року суддя Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська виніс обвинувальний вирок. Наразі триває строк на апеляційне оскарження.
 
Пресслужба Харківської обласної прокураутри
 

кількість переглядів: 2467