Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.11.2022

Керівництво окружної прокуратури та поліції провели зустріч з головою Чугуївського міського суду Харківської області (ФОТО)

Нагадаємо, що з 23 листопада на Харківщині почали здійснювати  правосуддя Комінтернівський, Ленінський, Московський, Орджонікідзевський, Фрунзенський, Червонозаводський районні суди м. Харкова, а також Чугуївський міський, Дергачівський та Харківський районні суди.

На робочій зустрічі з головою суду Зіновієм Гуменним керівництво Чугуївської окружної прокуратури Харківської області разом з начальником Чугуївського РУП ГУНП в Харківській області обговорили низку важливих питань. Насамперед, це забезпечення безпекових заходів під час повітряної тривоги для суддів, працівників апарату й учасників процесу.
 
Крім того, на зустрічі обговорено організацію спільної роботи щодо організації участі сторін кримінального провадження в судових засіданнях з урахуванням умов воєнного стану.
 
Учасники наради визначили подальші кроки для організації ефективної роботи та недопущення порушення прав осіб під час війни.
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1719