Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.01.2023

Співробітника Укрзалізниці підозрюють у розтраті бюджетних коштів: сприяв отриманню заробітної плати працівниками, коли ті знаходились за кордоном (ФОТО)

За процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури м. Харкова заочно повідомлено про підозру чоловіку у розтраті чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 191 КК України).

За даними слідства, у 2018-19 роках чоловік, перебуваючи на посаді майстра у виробничому підрозділі «Куп’янськ-Вузлова дистанція колії» регіональної філії Укрзалізниці організував схему розтрати бюджетних коштів.
 
Так, він вносив завідомо неправдиві відомості в табелі обліку використання робочого часу про відпрацьований робочий час підпорядкованих йому працівників.
 
Насправді ж його колеги перебували в той час за кордоном, але по відомостях, які вносив підозрюваний в офіційні документи, вони нібито знаходились на роботі.
 
Через незаконні дії працівника Укрзалізниці держава втратила майже 80 тисяч гривень. 
 
Досудове розслідування проводить СВ ВП №2 ХРУП №1 ГУНП в Харківській області за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в Харківській області.
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1897