Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2023

Олександр Фільчаков привітав колектив з нагоди професійного свята (ФОТО)

«Я дякую кожному прокурору за наш спільний результат, самовіддану роботу, енергію й зусилля, що спрямовані в інтересах України та всього суспільства. Я дякую працівникам прокуратури, які пішли на фронт та зі зброєю в руках боронять нашу землю заради незалежності та миру, заради своїх родин, дітей та права вирішувати своє майбутнє», — звернувся до присутніх керівник обласної прокуратури.

Також до привітань долучився Харківський міський голова Ігор Терехов: «Сьогодні, як ніколи, велика шана і кредит довіри до правоохоронців. Вдячний кожному з вас за роботу на Харківщині. Я хочу побажати вам міцного здоровʼя, довгоочікуваної Перемоги та миру! Разом відбудуємо наше славетне місто-герой Харків!»
 
Заступник голови Харківської обласної ради Валерія Дзюба подякувала прокурорам за потужну роботу у документуванні наслідків збройної агресії рф та боротьбу із внутрішніми ворогами держави.
 
У свою чергу, начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник відзначив плідну взаємодію працівників прокуратури з військовими та побажав миру та Перемоги над агресором.
 
Також до привітань приєднались начальник Управління СБУ в Харківській області Олександр Куць та очільник ГУНП в Харківській області Володимир Тимошко. Вони подякували колегам за сумісну роботу у надважкий час для нашої держави.
 
Працівників прокуратури нагороджено відомчими відзнаками.
 
«Бажаю всім працівникам органів прокуратури та нашим ветеранам найскорішої Перемоги, благополуччя, злагоди та міцного здоровʼя. Слава Україні!» — підсумував Олександр Фільчаков.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1089