Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.02.2024

У Харкові правоохоронці викрили підпільний цех з виробництва фальсифікованого алкоголю: вилучено продукції на понад 6 млн грн (ВІДЕО/ФОТО)

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури повідомлено про підозру 57-річному чоловіку за фактом незаконного збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 204 КК України).
 

13 лютого 2024 року правоохоронці припинили роботу підпільного цеху у Харкові з незаконного виробництва фальсифікованого алкоголю, а саме горілки, коньяку, віскі під виглядом відомих брендів.

 
За результатами проведення обшуків вилучено понад 45 тонн рідини з характерним запахом спирту, понад 11 000 літрів готової лікеро-горілчаної продукції на загальну суму понад 6 млн гривень, обладнання для виготовлення фальсифікату, тару, вантажні та легкові транспорті засоби, напівпричепи, засоби зв’язку, грошові кошти.   
 

По завершенню проведення обшуків одному з фігурантів – 57-річному мешканцю Харкова – вже повідомлено про підозру.

 
Вживаються заходи щодо притягнення до відповідальності інших співучасників злочинної діяльності.
 
Досудове розслідування проводять слідчі СУ ГУНП в Харківській області за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в Харківській області.
 
Коментує: начальник відділу нагляду за додержанням законів органами Бюро економічної безпеки України Харківської обласної прокуратури Денис Свобода
 
 
 
 
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 332