Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.03.2024

Забив рідну матір до смерті — підозрюється харків’янин (ФОТО)

За процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури м. Харкова повідомлено про підозру 44-річному чоловіку в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України).

Трагічна подія трапилась 26 лютого цього року в одній з квартир будинку по вул. Ньютона в Харкові. Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік мешкав разом зі своєю 62-річною матір’ю, з якою у нього час від часу спалахували конфлікти.
 
У ході чергової сварки син, використовуючи фізичну перевагу, пустив у хід кулаки. Завдавши декілька ударів по різних частинах тіла і голови потерпілої, чоловік схопив ніжку від дерев’яного табурета і декілька разів вдарив ним матір. Від отриманих травм жінка померла на місці.
 
Того ж дня зловмисника затримали правоохоронці. За клопотанням сторони обвинувачення підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування — СВ ВП №2 ХРУП №1 ГУНП в Харківській області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 337