Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.03.2024

Судитимуть лозівчанина, який, бажаючи «помсти», ледве не зарубав чоловіка сокирою (ВІДЕО/ФОТО)

Лозівською окружною прокуратурою Харківської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 35-річного чоловіка за фактом закінченого замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15 п. 7 ч. 2 ст. 115 КК України).

За даними слідства, 5 січня цього року в одному з магазинів у м. Лозова між двома чоловіками виникла суперечка, у ході якої один з них образливо висловився на адресу іншого. Відчуваючи обурення, 35-річний покупець вийшов з приміщення магазину, але  вирішив це так не полишати і «помститися».
 

Вже за декілька хвилин цей чоловік повернувся до магазину, тримаючи в руках сокиру. Він напав на свого «кривдника» і став бити його сокирою, зав’язалась бійка. На крики і вимоги продавчинь магазину та інших присутніх припинити чоловік не реагував.
 

Покупці, які знаходились у приміщенні, змогли відібрати у нападника сокиру і вивели його назовні, врятувавши таким чином життя потерпілому, який отримав тілесні ушкодження.  

 
За клопотанням сторони обвинувачення чоловіку було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Обвинувальний акт направлено до Лозівського міськрайонного суду Харківської області.

 
Досудове розслідування — СВ Лозівського РВП ГУНП в Харківській області.
 
Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 276