Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.03.2024

Внаслідок чергових ворожих обстрілів Харківщини постраждали троє людей (ФОТО)

За процесуального керівництва Чугуївської, Купʼянської та Богодухівської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 17 березня близько 9:15 збройні сили рф здійснили ракетний обстріл с. Бугаївка. Ворог вдарив по пункту розташування швидкої медичної допомоги. Сталась пожежа.
 
Отримали поранення 36-річний фельдшер та 56-річний водій «швидкої». Обох травмованих госпіталізовано до лікарні. За попередніми даними, удар був завданий ракетою типу С-300.
 
Також сьогодні приблизно о 9:00 окупанти обстріляли селище Ківшарівка Купʼянського району. Постраждала 62-річна жінка, у неї гостра реакція на стрес. Пошкоджено житлові будинки та навчальний заклад. Попередньо, обстріли велись з артилерії та РСЗВ.
 
Сьогодні вранці збройні сили рф завдали авіаудар по селищу Золочів Богодухівського району: пошкоджено один житловий будинок. За попередніми даними, ворог здійснив удар КАБ-250. Без постраждалих.
 
Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.
 
 
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 212