Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.04.2024

Збирався збувати наркотики і психотропи в Харкові: чоловік отримав вирок

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Слобідської окружної прокуратури м. Харкова суд визнав винним 27-річного чоловіка у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту наркотичних засобів і психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України). Йому призначено покарання у виді 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За даними слідства, в середині лютого 2022 року чоловік через месенджер Telegram придбав канабіс і PVP. Забравши пакунки з «товаром», зловмисник розфасував психотропи по маленьким пакетам у себе вдома, в с. Глибоке Харківського району. Після цього відправився до Харкова, однак на одній зі станцій метро, його викрили правоохоронці. У ході огляду у чоловіка вилучили понад 100 згортків з PVP та пакунок з канабісом.
 
У судовому засіданні обвинувачений визнав вину лише частково.  Зловмисник заявив, що не мав на меті займатися збутом. Він пояснив, що декілька разів на тиждень вживає наркотики, тому і придбав канабіс. Щодо PVP чоловік зазначив, що психотропи віз своєму другу.
 
Обвинувальний вирок виніс Червонозаводський районний суд м. Харкова. Наразі триває строк на апеляційне оскарження.
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 100