Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

8 грудня 2018 року у спорткомплексі Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбувся турнір з міні-футболу на Кубок пам’яті прокурора Харківської області Цесаренка І. Г. серед команд органів прокуратури Харківської області.


У змаганні взяли участь 6 команд - команда апарату прокуратури області та об'єднані команди місцевих прокуратур. У фіналі змагалися команди апарату та об'єднана команда Харківських місцевих прокуратур №1 і №3.


З рахунком 3:0 перемогу вибороли футболісти з команди апарату прокуратури області.Третє місце посіла об'єднана команда Харківських місцевих прокуратур №5 та №6.

Кращим гравцями турніру журі визнало відразу 2-х футболістів - Сергія Ковальова - з команди апарату прокуратури області та Івана Дмитрієва - гравця об'єднаної команди Харківських місцевих прокуратур №1 та №3. Кращим воротарем став Роман Пугачов – гравець об'єднаної команди Харківських місцевих прокуратур №1 та №3, а кращим бомбардиром - Валерій Бухан - з команди апарату прокуратури області.

1-10 | 11-20 | 21-24