Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

24 квітня 2019 року в прокуратурі Харківської області відбувся навчально-методичний семінар «Організація роботи та здійснення повноважень прокурора у сфері ювенальної юстиції".

У заході взяли участь заступник прокурора області Юрій Юрченко, працівники відділу ювенальної юстиції прокуратури області, керівники місцевих прокуратур та прокурори, що займаються ювенальними питаннями, представники Консультативної місії Європейського союзу Вернер Педерсен і Томаш Завада, заступник начальника відділу підготовки прокурорів з підтримання публічного обвинувачення в суді Національної академії прокуратури України Василь Козій, суддя Господарського суду Луганської області Олена Фонова.

Під час семінару роботу у сфері ювенальної юстиції обговорили на прикладі досвіду Королівства Данія та Республіки Польща. Окремо були винесені питання  здійснення представницької діяльності органів прокуратури у сфері ювенальної юстиції, гуманізації відповідальності й покарання; правові аспекти участі прокурора у господарському процесі, підтримання публічного обвинувачення у кримінальних провадженнях щодо неповнолітніх.

1-10 | 11-20 | 21-22