Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Надзвичайні новини:На Харківщині вітчим забив маленьку падчерку

17.02.2017

Трагедія - в Харкові. Шестирічна дівчинка померла у страшних муках, після того, як її два дні нудило кров'ю. Що ж спричинило такі страждання? Тільки уявіть! За словами батьків, у смерті їхньої дитини винен телевізор! Мовляв, він упав на малу і так її травмував. Невже це насправді смертельно небезпечно?

 

Труп замордованої дівчинки забирали з цього будинку. Крихітці Любі було всього шість рочків. Медиків викликали її батьки. Сказали - стався нещасний випадок.

 

Першими в у фатальному збігові обставин засумнівалися лікарі. На руках та обличчі дитини вони помітили підозрілі синці. Знову викликали копів. А вже під час розтину з'ясувалося, що в маленької розірвані внутрішні органи. І тоді відкрилася страшна правда.

 

Тоді вітчим і зізнався - дійсно бив маленьку падчерку. Це було два дні тому, коли дружина пішла на роботу. Після того, дитину довгий час нудило - навіть кров'ю! Але рятувати Любу він і не думав.

 

Затриманому Євгену - 27. Він ніде не працює і сидить удома з двома доньками, поки дружина заробляє гроші офіціанткою. Раніше хлопця судили за зберігання наркотиків. Слідчі припускають, що й маленьку Любу він закатував, коли був під кайфом

 

  
Джерело: Надзвичайні новини. ICTV від 17.02.2017
https://www.youtube.com/watch?v=qvEpENOFSs8

 

кількість переглядів: 1158