Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

МГ "Объектив": На Харківщині намагались вбити підприємця

11.12.2018

Замовне вбивство давнього знайомого. Служба безпеки разом з прокуратурою області попередили вбивство 51-річного зміївського підприємця. За даними слідства, організатором злочину виявився приятель та бізнес-партнер потерпілого. Правоохоронці надали звукозапис, де радяться замовник та “кілер”. 

Три варианта. У него есть три варианта (вообще, как бы, один). Первый – будет умирать долго и нудно или с паяльником в ж..е. Либо он идет с нами на сотрудничество и остается в живых. 

У прокуратурі розповідають, що у ході спецоперації правоохоронці імітували викрадення фермера та затримали 42-річного замовника. 

Віта Дубовик, прес-секретарка прокурора Харківської області

Він мав його викрасти, вивезти до заздалегідь орендованого будинку і куди вже потім мав з’явитися наш підозрюваний для того, щоб брати участь у катуванні і змусити потерпілого переписати бізнес на підозрюваного. 

Підозрюваному оголосили про підозру по двом статтям: викрадення людини та замах на вмисне вбивство. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. 

Віта Дубовик, прес-секретарка прокурора Харківської області

Ми вважаємо, що запобіжний захід має залишитися таким самим, оскільки людина чітко йшла до своєї мети і залишати цю особу на волі ми вважаємо небезпечним, тому що ця особа може вплинути і на свідків, і на потерпілого. 

В апеляційному суді області розглядається скарга підозрюваного на ухвалу про обрання запобіжного заходу.

 


Автор: Анна Шевченко
Джерело: "Объектив" від 10.12.2018

кількість переглядів: 1049